Lidmaatschapsformulier

Het verheugt ons zeer dat u bij onze vereniging (partij) wilt behoren, een lidmaatschap kost € 20,00 per jaar voor elk eerste lid van een huishouden, elk volgend lid betaald slechts € 5,00 per jaar.

Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaande gegevens in te vullen en de contributie te voldoen zodat we u in kunnen schrijven in het ledenbestand en uit kunnen nodigen op vergaderingen en evenementen.

Wij willen graag u de mogelijkheid geven om gericht betrokken te worden. Hier kunt u aangeven waar uw interesse ligt. U kunt hierboven ook een opmerking toevoegen met uw exacte interessegebieden.

Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Uw contributie kunt u middels onderstaande gegevens voldoen:

  • IBAN:   NL41INGB0002364918
  • Ten name van:  Gemeentebelangen
  • Omschrijving: Contributie 2020

De partij dat ben jij!

Een leefbaar Apeldoorn is een keuze. Doe met ons mee!

GemeenteBelangen Apeldoorn is de naam van de kieslijst voor onafhankelijke plaatselijke politici in Apeldoorn. Wij zijn niet gebonden aan een internationale ideologie of landelijke politieke partij.

Besluitvorming dient wat ons betreft plaats te vinden op het laagst mogelijke bestuursniveau. Zo dicht mogelijk bij de mensen waar dat kan en gemeenschappelijk met de andere inwoners van ons land waar dat moet. Zaken als zorg en belasting regelen we dus het liefst nationaal en op het vlak van Ruimtelijke Ordening doppen we graag onze eigen boontjes. De gevestigde orde doet dit nog te vaak andersom.

GemeenteBelangen Apeldoorn werd in 1991 opgericht en kiest voor het algemeen (gemeente) belang. Daarin onderscheidt zij zich duidelijk van gevestigde politieke partijen die belangen inkleuren door ideologie of religie.

GemeenteBelangen maakt de duidelijke keuze voor de dorpen en wijken van Apeldoorn als ‘natuurlijk’ gegroeid platform waarin de belangen van inwoners samengebracht worden via de respectievelijke ledenvergaderingen van betrokken bewoners.

De fractie van GemeenteBelangen staat altijd open voor (nieuwe) informatie en heeft soms ook behoefte aan meerdere inzichten en/of ondersteuning. Heeft u bepaalde expertises of interesse in bepaalde portefeuilles dan kunt u dit onderstaand aankruisen. Afhankelijk van wanneer deze zaken op de agenda komen kan de fractie u dan benaderen.